Camera Inspectie Terneuzen

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een rioolcamera. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering of afvoer, zodat u weet waar u aan toe bent.

Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen ,welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstoppingsgarantie.

Aangezien rioolonderhoud, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camerainspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om, na de aankoop, niet voor verassingen komen te staan , betreft kapotte riolering of rioolverstopping.

Omdat Rioolservice Terneuzen is aangesloten bij Rioolservice Nederland, voeren wij met grote regelmaat camera inspecties uit voor, diverse verzekeringsmaatschappijen, expertise bureau’s, vastgoed maatschappijen, makelaars, grote bouwbedrijven en gemeentes.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Rioolservice Terneuzen kunt u ook vinden op de website van erkende rioolspecialisten van Nederland.