Rioolreparatie Terneuzen

Rioolreparatie is af en toe noodzakelijk, nadat het het rioolprobleem is gevonden, hetzij visueel of d.m.v. een camera-inspectie, ook hierin is Rioolservice Terneuzen de rioolspecialist! Of het nu gaat om een rioolreparatie binnenshuis of om een stuk hoofdriool, wij regelen het voor u !

Zoals eerder al aangegeven, moet er regelmatig een rioolreparatie, uitgevoerd , of moet de riolering zelfs helemaal vervangen worden. Deze werkzaamheden kan Rioolservice Terneuzen ook voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en rioolreparatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, (bij normaal gebruik) goed functioneert. Kleine rioolreparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote rioolreparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Rioolservice Terneuzen bied u prima garanties op de uitgevoerde riool werkzaamheden. Zo krijgt u 5 jaar garantie op montage, en soms tot 30 jaar garantie op materialen. Dit omdat wij alleen de allerbeste materialen gebruiken, en onze vakbekwame monteurs, weten waar ze mee bezig zijn.

Ook als een rioolreparatie financieel niet uitkomt, kan Rioolservice Terneuzen iets voor u betekenen. Zo bieden wij de mogelijkheid de reparatie in makkelijke maandtermijnen te betalen. Informeer naar onze mogelijkheden. Let op” Geld lenen kost geld!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Rioolservice Terneuzen is ook te vinden op de  rioolspecialisten pagina

Rioolservice Terneuzen is aangesloten bij Rioolservice Nederland.